Audi Hammarby

Leveransman

Tjänstebeskrivning

Du ingår i ett serviceteam som kompletterar säljteamet i vår försäljning av bilar genom att ställa i ordning bilar inför leverans. I ditt ansvar ingår att beställa jobb hos verkstäder, både interna och externa, beställa hem delar, tvätta bilar samt att göra den slutgiltiga kontrollen för bilar som ska levereras till kund. Ditt arbete med bilarna är en viktig del i försäljningsprocessen som bidrar till att rätt bil levereras vid rätt tid till rätt kund.

Test och värdering av skador på begagnade bilar kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom service och som gillar att ha kontakt både med kunder och kollegor. Vi ser att du har god datavana, främst av Officepaketet, där det är meriterande om du har kunskaper inom Etka, Elsa och Automaster som är datasystem vi arbetar i. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift och delar gärna vårt intresse för bilar. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad med fokus på att ge kunden bästa service. Du är flexibel och kan arbeta i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Arbetet kräver att du är noggrann med stor ansvarskänsla och förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du är en lagspelare som trivs att arbeta med dina kollegor. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 juli.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-134-14 i rutan för "personligt brev".

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Barkåker via e-post: niclas.barkaker@audistockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Niclas Barkåker
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen