Volkswagen Smista

Servicerådgivare, transportavdelningen

I takt med att Volkswagen som märke växer, växer även vi på anläggningarna och behöver nu tillökning till vårt servicerådgivarteam på Volkswagen transport i Smista.

Som anställd hos oss får du en trygg anställning i ett stort företag anslutet till kollektivavtal. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder mängder av förmåner,  bland annat uppskattade personalrabatter samt ett generöst friskvårdsbidrag, då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke i fräscha lokaler tillsammans med duktiga kollegor.   

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare är du spindeln i nätet och företagets ansikte utåt mot kund. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.

Du kommer att arbeta som servicerådgivare på transport, där upplägget för dina dagar innebär att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, försäkringsärenden i Cabas, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har några års dokumenterad arbetserfarenhet som servicerådgivare/kundmottagare, värd/värdinna, receptionist eller liknande tjänst. Genom din erfarenhet har du fått god förståelse och insikt i hur man skapar första intryck i världsklass. Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska, såväl i tal som skrift. Besitter du kunskaper i Automaster, ELSA och Cabas är det meriterande.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i din roll ser vi att du kan arbeta effektivt, tar egna initiativ och har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och hur du kan tillgodose deras behov på bästa sätt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet. Är du den som kan ge service utöver det vanliga och finner motorbranschen intressant? Då har vi jobbet för dig! Vi ser fram emot att du blir en av oss.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 23 juli.

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-133-29  i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta ansvarig chef Ricard Hedenström via e-post: ricard.hedenstrom@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-23
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Ricard Hedenström
tfn: +46 8-503 33991
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen