Skoda Bromma

Onlinevärd/värdinna

Är du en person som har passion för sociala medier och har egenskaper av att vara kreativ och nyfiken, samt inte är rädd för eget ansvar och nya utmaningar?

Tycker du dessutom att det är roligt att möta kunder digitalt och vill du tillsammans med dem skapa upplevelser i form av topp service knutna till vårt varumärke?

Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu en ”sociala-medier-fantast” som ska driva Skoda Stockholms arbete framåt i den digitala världen.

Tjänstebeskrivning

Som digital hallvärd/värdinna kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att driva och bemanna chattfunktionen på Skoda Stockholms hemsida samt arbeta med marknadsföring, publicering och annonsering på våra digitala sidor. Du kommer även att ansvara över den dagliga kommunikationen ut mot kund via sociala medier där du dessutom kommer att både hantera, organisera och utveckla Skodas synlighet genom att bland annat kommunicera samtliga kampanjer och utspel som är aktuella.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi en person som är social, kommunikativ och som är en ambitiös lagspelare med ett starkt engagemang och ett stort intresse för att arbeta med sociala medier. Har du erfarenhet av influcenermarketing, dokumenterad utbildning inom media samt B-körkort är det meriterande, dock inget krav.

Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten bör du vara en vinnarskalle som ser lösning före problem och som kan planera och strukturera ditt arbete på bästa och effektivaste sätt. Att vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du ska ha en prestigelöshet i arbete med övriga kollegor ser du som en självklarhet. God kommunikativförmåga, samt ett starkt intresse för sociala medier bör passa in på våra nya kollega.  

Tycker du att social media i alla sorts former är något för dig så kommer du vara vårat ansikte utåt i den elektrifierade världen.

Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch och alltid med Skoda Stockholm i fokus.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 16 juli.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STSK17-292-31 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Anders Ericsson på telefonnummer 08-503 33943 alternativt via mail: anders.ericsson@skodastockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-16
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Anders Ericsson
tfn: +46 8 503 33 943
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen