Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Säljare begagnade bilar

Tjänsten innebär försäljning av begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. Som personbilsförsäljare jobbar du frekvent med offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning etc. Kontinuerligt bygger du dessutom upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört tillmötesgår specifika behov.

 

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet via webplatsen Wayke.se samt prisskyltning. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

 

Kvalifikationer

Den kandidat vi letar efter har erfarenhet från motsvarande befattning där du haft dokumenterat goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Du är tekniskt intresserad  och meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, branscherfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i det du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer med såväl kunder som kollegor. Du är noggrann och du kan självständigt organisera det dagliga arbetet.

 

Vi ser gärna sökanden med olika könstillhörighet då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 29 juni.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-131-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Robert Wallenius via mail: robert.wallenius@audistockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Kontaktpersoner:
Robert Wallenius
tfn: +46 8 503 338 08
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Tillbaka till toppen