Skoda Infra

Servicerådgivare

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder via telefon, ta emot samt lämna ut bilar, ta emot beställningar av reservdelar och sälja dem över disk. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ett ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker och/eller servicerådgivare/kundmottagare. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Saga2, Cabas, Etka, SAP och Elsa. Det är även meriterande om du är certifierad Servicerådgivare. Har du ett stort bilintresse ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

För att passa i tjänsten så ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, är ordningssam samt lösningsorienterad, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 juni.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-124-31 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor om tjänsten, kontakta Magnus Dehn på telenr: 08-503 333 45 eller via e-post: magnus.dehn@skodastockholm.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Magnus Déhn
tfn: +46 8-503 333 45
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen