Din Bil Sverige AB Volkswagen Helsingborg

Personbilssäljare

Brinner du för att göra femstjärniga affärer samt att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Stimuleras du av att nå uppsatta mål självständigt men även tillsammans med kollegor? Då kan du vara rätt person för tjänsten; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar både till konsument och till företag. Du säkerställer att försäljningen sker på bästa sätt för att säkra nöjda kunder genom hela säljprocessen. Du ansvarar för att försäljningen sker på ett aktivt och säljande sätt enligt våra processer. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. offert- och orderhantering, leveranser och leveransuppföljning, demonstrering av bilar, hantering av provkörningar och hantering av inbyten. Du ansvarar för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och befintliga kunder. 

Kvalifikationer

Den kandidat vi letar efter har gymnasiekompetens och minst tre års dokumenterad erfarenhet av  bilförsäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av våra märken, kunskaper i säljstödssystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning. 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.  Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv,  trivs med högt tempo och  du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 30 juni.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer  SYDVW18-49-77 i rutan för "personligt brev".

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Kontaktpersoner:
Ulf Petersson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Muskötgatan 1 Helsingborg

Tillbaka till toppen