Din Bil Sverige AB Central servicemarknad

Utvecklingsstrateg till den centrala Servicemarknadsfunktionen/IT-Systemansvarig

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och
representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de
svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2000 anställda och
 finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö

 

Inom den centrala Servicemarknadsfunktionen är vårt mål att leverera den bästa supporten till den operativa verksamheten. Just nu söker vi en IT Systemansvarig-utvecklingsstrateg till en befintlig tjänst.

Som systemansvarig är dina uppgifter att i samarbete med servicemarknadsledning och verksamhetschefer utarbeta strategier, handlingsplaner, samt leda projekt inom Servicemarknadsorganisationen så att vi som ett bolag når våra strategiska mål.

Du förväntas vara ledande och pådrivande i syfte att förbättra, anpassa och vidareutveckla befintliga IT-system. Målet med denna uppgift är att verksamheten ska uppleva systemen som ett hjälpmedel och stöd i det dagliga arbetet. Som systemansvarig kommer du att vara den samordnande kontakten mellan verksamheten och våra systemleverantörer.

 

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

  • Ansvara för våra eftermarknadssystem,      samt dess integration.
  • Ansvara för  support/utbildning kopplat till      användning av systemen.    
  • Projektledning av      utvecklingsprojekt inom Servicemarknadsorganisationen.
  • Delta i och leda inköp och upphandlingsarbete      av nya system, samt dess projektinförande.
  • Övergripande ansvar för hur      systemen interagerar med varandra.
  • Systemunderhåll, löpande skapa      och underhålla lathundar samt ladda upp dessa i vår systemportal.

  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data- och eller systemvetenskap eller motsvarande kunskaper. Du ska även ha några års arbetslivserfarenhet från liknade arbetsuppgifter.

Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Du är van vid att leda projekt där huvuduppgiften består av  IT-utvecklingsprojekt kopplat till affärsystem och dess integration (API).

Det är mycket meriterande  att du har goda kunskaper i vårt  DMS-system Automaster, samt erfarenhet av affärsystem och integrationslösningar. Det är meriterande om du har goda kunskaper i fabrikssystem som Elsa, Etka och även Cabas, Däckdata. Du är mycket bekant med begrepp som API, Integrationer, DFS, databaser (SQL) och hur dessa hänger ihop. Erfarenhet från att ha arbetat i en större organisation är meriterande.  

 

Du har lätt för att formulera dig, i såväl tal som i skrift, både på svenska och på engelska, tyska är meriterande. Du är en van användare av Microsoft Office-paketet. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som systemansvarig är det viktigt att Du är självgående samt har en god social förmåga. Du har förmågan att relatera till användarnas behov, identifiera och lösa komplexa problem. Som person är du ihärdig och förblir motiverad under hela arbetsprocessen. Du är strukturerad i ditt arbete och har förmågan att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Vi ser gärna att du har ambitioner att vilja utvecklas inom företaget.

 

Du trivs med att utveckla verksamheten, besitter ett gediget engagemang för Din Bil Sverige och efterstävar ständigt förbättring med kvalité.

 

Din Bil Sverige AB eftersträvar jämställdhet och mångfald, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.

 

 

Ansökan
 

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 25 juni 2018.

 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STCEN18-121-10 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Håkan  Bodeklint Servicemarknadsdirektör på telefonnummer 031-7501450 eller via mail: hakan.bodeklint@dinbil.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-25
Kontaktpersoner:
Håkan Bodeklint
tfn: +46 31-7501450
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen