Skoda Bromma

Testare

Är du en person med passion för affärer, bilar och som uppskattar ett varierat och tidvis intensivt arbete? Har du dessutom viljan att vara med och bidra till en framgångsrik resa samt representera ett av världens starkaste varumärken? Då kan du vara vår nästa testare!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär hantering av inkommande begagnade bilar där du testar, besiktigar, registrerar och utvärderar bilarna samt ansvarar för prissättning av t.ex. skador. I arbetet ingår även leveranskontroll, garantireklamationer och kontrollbesiktningar. Därtill kommer du att iordningsställa sålda bilar vilket innebär bokning av order både till intern- och extern verkstad. Vissa reparationsuppgifter och däckbyten förekommer också.

 

Kvalifikationer

För att lyckas som testare så är det en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi förutsätter dock att du har arbetat ett par år inom någon form av tjänsteyrke samt att du har en bra social förmåga och en god känsla för kundnöjdhet.

Din struktur och koordineringsförmågan liksom din förståelse för kundservice är väldigt viktigt i din roll som testare. Ett krav för tjänsten är att du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta med ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen som testare är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress.

 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast 30 juli.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-112-17 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anders Ericsson på telefonnummer: 08-503 33 943 eller via e-post: anders.ericsson@skodastockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-30
Kontaktpersoner:
Anders Ericsson
tfn: +46 8 503 33 943
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen