Din Bil Sverige AB Skoda Infra

Hallvärdar/värdinnor

Har du en passion för att möta kunder och vill du tillsammans med dem skapa minnesvärda upplevelser knutna till vårt varumärke? Tycker du att bilar är bland det roligaste som finns och kan du på sikt tänka dig att jobba med bilförsäljning? Då är det här jobbet för dig! Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Som hallvärd/värdinna så fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för servicedisken samt ser till att bilhallen är representativ.

I arbetet ingår att supporta försäljningsavdelningen med diverse lättare uppgifter. T.ex. stötta vid provkörningar, boka kund för leverans samt hjälpa till att hålla försäljningshallen ren och fräsch. Kort sagt ska du se till att våra kunder blir genuint nöjda med besöket hos oss.

 

Tjänsten är en visstidsanställning för att stärka vårt team under sommaren.

 

Kvalifikationer

Du som söker bör ha arbetlivserfarenhet från något serviceyrke. Viktigt är att du har lätt för att jobba med dator och att du har goda kunskaper i bl.a. MS-Officepaketet. Telefonvana i jobbsammanhang är ett stort plus. Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt. B-körkort är starkt meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du har hög servicekänsla och har en naturlig förmåga att skapa en trivsam stämning. Du är positiv och utåtriktad och trivs i rollen att vara ”ansiktet utåt”. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du bör även vara stresstålig, initiativrik och tycka det är roligt med varierande uppgifter.

 

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

                                                                                                                              

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.skodastockholm.se/jobb senast 23 maj.

 

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STSK18-085-31 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Magnus Dehn på telefonnummer 08-503 333 45 alternativt via mail: magnus.dehn@skodastockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-23
Kontaktpersoner:
Magnus Déhn
tfn: +46 8-503 333 45
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen