Audi/VW Östermalm

Reservdelsman/kvinna

Tjänstebeskrivning

Tjänsten inbegriper främst att sköta utlämning av reservdelar till våra mekaniker, sälja reservdelar och tillbehör över disk. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta beställningar, lager, hjälpa till i kundmottagningen samt svara i telefon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetet som reservdelsman/kvinna i minst ett par år. För att lyckas i tjänsten ska du ha goda datakunskaper och lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du har kunskap i Automaster och ETKA. Har du tidigare arbetat som mekaniker eller kundmottagare där du fått förståelse för verkstaden och dess processer ser vi det som meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. B-körkort är ett krav, det är meriterande med truckkort.

Personliga egenskaper

Som person är du service- och kvalitetsmedveten. Du gillar kundkontakt, är lyhörd för kunders olika behov och brinner för att ge service som överträffar förväntningarna. Du är självgående med ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

Volkswagen och Audi Stockholm värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 11 juni.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-111-24 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Valsjö via e-post: marcus.valsjo@audistockholm.se

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-11
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Marcus Valsjö
tfn: +46 8-50333753
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Fiskartorpsvägen 20 11433 Stockholm

Tillbaka till toppen