Volkswagen Bromma

Två personbilsmekaniker

Tjänstebeskrivning

Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. Viss anpassning av arbetsuppgifter kan eventuellt göras baserat på din kompetens.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, gärna med Volkswagen. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har AC-behörighet samt erfarenhet av komplex felsökning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Volkswagen är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 maj.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-107-17 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Kilander på telefonnummer 08- 503 33 460 eller via e-post: Fredrik.Kilander@vwstockholm.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Fredrik Kilander Liljedahl
tfn: +46 8 503 33 460
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen