Din Bil Sverige AB Skoda Infra

Försäljningschef

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2000 anställda och  finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi erbjuder dig tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter samt bra personalrabatter och bland annat ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

Tjänstebeskrivning

I rollen som försäljningschef har du övergripande ansvar för försäljning av nya Skoda personbilar, såväl privat som B2B. Dina huvudsakliga uppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet mellan teamets säljare. Teamet består idag av säljare nytt och begagnat, hallvärdar och testare. Du kommer att coacha teamet till att utvecklas för att möta framtidens krav och önskemål från våra kunder. I rollen som försäljningschef kommer du att utforma och följa upp den strategiska planen för Skoda Infra Citys fortsatta tillväxt inom affärsområdet nya bilar och begagnade bilar både vad gäller kvalitativa som kvantitativa mål. I Rollen som försäljningschef rapporterar du direkt till platschef och ingår i den lokala ledningsgruppen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som försäljningschef eller säljledare. Du har även arbetat flera år som säljare där du fått god förståelse för försäljning och dess processer. Vi ser att du har en godkänd gymnasieutbildning, om du dessutom har en relevant vidareutbildning är det meriterande men inget krav. Du har god datorvana och kunskaper inom Office-paketet framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska, har du utöver det kunskaper inom tyska är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet av bilbranschen och/eller erfarenhet av Skoda är det önskvärt men inget krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk och lyhörd med driv och energi som ser till att få saker att hända. Du gillar att arbeta med människor och har en förmåga att bygga team där du sätter laget före jaget. Du är trygg i att leda en verksamhet genom andra och förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål, där du är väl medveten om att glada medarbetare och kunder är en förutsättning för en lönsam organisation.

Din personlighet präglas av struktur, nyfikenhet och kreativitet. Du har ett proaktivt försäljningssätt och att nätverka är en av dina styrkor då du förstår att det öppnar dörrar för nya affärsmöjligheter. Vidare tror vi att du har ett kommersiellt tankesätt med en förmåga att skapa visioner, mål, engagemang och omsätta planer i handling. Du har stor passion för att göra affärer och du har alltid en affärsmöjlighet i åtanke.

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.  

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 29 maj 2018. Eftersom vi genomför processen löpande så ber vi dig registrera din ansökan så fort som möjligt.

 Är du redan anställd hos oss sök jobbet via adressen ovan där du väljer ”INTERNANSÖKAN” och uppger referensnummer STSK18-105-31 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Magnus Déhn via mailadress: magnus.dehn@skodastockholm.se  eller på telefonnummer: 08-503 333 45

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-29
Kontaktpersoner:
Magnus Déhn
tfn: +46 8-503 333 45
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen