Din Bil Sverige AB Audi/VW Östermalm

Master technician

Är du en driven tekniker med sikte om att bli en framtida master technician? Drivs  du av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en  märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara den tekniker vi söker!

 

Hos oss på Audi får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även flera förmåner, bland annat ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.


Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra felsökningar och reparationer på Audi och VW personbilar. Vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat med våra märken tidigare.

 

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker på märkesverkstad. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. God datavana är en förutsättning för arbetet och kunskaper i Elsa, Odis och Automaster är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete samt ansvarsfull. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service. Det absolut viktigaste för oss är att du har en yrkesstolthet som gör att du alltid ger 100% för att lösa varje kunds problem med 100% kvalité.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 24 maj.

 

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STAU18-103-24 i rutan för "personligt brev".

 

Sök tjänsten snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stina Sjölind på tel. 08-503 338 91 eller via e-post: stina.sjolind@dinbil.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Kontaktpersoner:
Stina Sjölind
tfn: +46 8-503 338 91
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Fiskartorpsvägen 20 11433 Stockholm

Tillbaka till toppen