Volkswagen Hammarby

Tidsbokare

Tjänstebeskrivning

Som tidsbokare hos oss så kommer du ha en viktig roll när det gäller att ansvara för inkommande samtal för bokning av service och reparationer. En avgörande del i rollen är att se till att våra kunder blir femstjärnigt nöjda med vårt sätt att lösa deras ärenden. Tjänsten kännetecknas av mycket kontakt med våra kunder via telefon där man ger dem stöd och vägledning. Den aktuella tjänsten är ett vikariat till och med 2018-12-31, men kommer med stor chans att övergå till fast anställning inom företaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och en gedigen bakgrund inom serviceområdet med dokumenterad erfarenhet från arbete som servicerådgivare/ kundmottagare eller motsvarande. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande.

Krav är att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. Meriterande är om du har kännedom av våra system Automaster, Saga och Elsa. Har du ett stort bilintresse ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 30 maj.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-104-14 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor om tjänsten, kontakta Georgiadis Konstantinos på telenr: 08-503 334 24 eller via e-post: Georgiadis.Konstantinos@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Kostas Georgiadis
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen