Audi Hammarby

Personbilssäljare, nybilar

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya personbilar och ditt huvudansvar är att bearbeta potentiella privatkunder samt små till medelstora företag. I arbetsuppgifterna ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning etc. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov. Du genomför affärsprocessen på bästa möjliga sätt med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet och prisskyltning. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Den kandidat vi letar efter har gymnasiekompetens och minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av våra märken, kunskaper i säljstödssystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.  Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv,  trivs med högt tempo och  du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 maj.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida, där du uppger referensnummer STAU18-094-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Klaus Silfvenius på mail; Klaus.Silfvenius@audistockholm.se.

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-25
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Klaus Silfvenius
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen