Din Bil Sverige AB VW Göteborg

Receptionist

Tjänstebeskrivning

Som receptionist fungerar du som företagets ansikte utåt mot våra kunder. Det är därför viktigt att du drivs av att leverera femstjärnig service till såväl de som besöker vår anläggning som de som kontaktar oss via telefon. Du kommer att ha  helhetsansvaret för receptionsdisken samt administrativa uppgifter och du hjälper till och bidrar till att bilhallen och kundmottagningen är representativ.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterat flerårig erfarenhet av arbete med kundbemötande, gärna inom reception eller liknande. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Officepaketet samt svenska och engelska, i såväl tal som i skrift samt har minst B-körkort.

Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära nytt.

Personliga egenskaper

Du är en dynamisk person med hög servicekänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.                                                                                                                            

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 2018-05-24.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Robert Hellman på robert.hellman@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-24
Kontaktpersoner:
Robert Hellman
Företagets hemsida:
http://www.vwgoteborg.se
Adress:

Grafiska vägen 41263 Göteborg

Tillbaka till toppen