Din Bil Sverige AB Volkswagen Bromma

Glasmästare/mekaniker

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2000 anställda och  finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Vi erbjuder dig tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter samt bra personalrabatter och bland annat ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

Om tjänsten

 

Som glasmästare kommer du att hantera olika typer av glasskador. Arbetsuppgifterna innebär bl a. att byta vindrutor och laga stenskott. Förutom nämnda arbetsuppgifter kommer tjänsten innefatta mekaniskt arbete i form av inställning av radar och frontkamera på våra olika bilmärken. Samtliga avdelningar inom Din Bil Bromma: verkstad, plåt och försäljning, kommer att förse dig med olika typer av fordon. I förlängningen ska tjänsten vara självgående, med planering av egen arbetstid och bokning av tillräckligt mycket arbete för att fylla en hel arbetsdag.

 

Eftersom avdelningen ständigt växer i takt med försäljningen av bilar, ser vi att tjänsten kan komma att utvecklas till en mer omfattande tjänst, där man kan komma att utföra service och reparationer på personbilar och lätta lastbilar då behovet uppstår.

 

Din Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att byta glasrutor på bilar. Du är en utbildad glasmästare och auktoriserad reparatör av bilrutor.  Meriterat är om du har en fordonsteknisk bakgrund. Eftersom arbetet innebär många kontakter, framförallt internt, måste du vara socialt utåtriktad och ha känsla för att göra affärer. Viktigt för denna tjänst är att du är punktlig, strukturerad, initiativrik och ansvarstagande. Du förutsätts vara självständig. Ytterligare ett krav för tjänsten är att du är en van användare av datorer. Har du kunskap om Automaster, CABAS eller ODIS är det meriterande.

 

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.  

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 23 maj.

 

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-102-17 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Daniel Segerman på telefon 08-503 33 547 eller via mail Daniel.Segerman@vwstockholm.se.

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-23
Kontaktpersoner:
Daniel Segerman
tfn: +46 8-503 33 547
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen