Din Bil Sverige AB VW Aröd

Key Account Manager

Volkswagen har en stabil position på den svenska bilmarknaden och är ett av Sveriges och Europas största bilmärken. Vi söker nu dig som är resultatorienterad och tycker om  att skapa långsiktiga relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Du kommer att ha en central och viktig roll i vårt strategiska arbete med att utveckla försäljningen mot företag.

Tjänstebeskrivning

Som Key Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med större vagnparker. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning samt genomför besök hos befintliga och potentiella företagskunder. I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka lönsamheten.

I arbetet ingår offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att ansvara för kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten är på en av våra anläggningar i Göteborg, och du rapporterar till Märkeschef.

Tjänsten är i huvudsak förlagd till Göteborgsområdet men i rollen ingår ca 10 resdagar per år.

Kvalifikationer
Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad försäljning B2B. Dessutom är du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat samt vana av att hantera olika förhandlingssituationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Officepaketet, har du erfarenhet av arbete i SAMS är det meriterande men inget krav. Då flera av våra kunder är internationella företag förutsätter vi att du kan presentera och kommunicera information på svenska samt engelska, både i tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen. 

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett stundtals högt tempo med många projekt på gång samtidigt.

Tjänsten avser heltid och tillträde sker efter överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via senast 31 maj 2018. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arash Lidman på mail: arash.lidman@dinbil.se

Är du redan anställd hos oss vänligen ange det i ansökan för att underlätta processen.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontaktpersoner:
Arash Lidman
Företagets hemsida:
http://www.vwgoteborg.se
Adress:

Aröds industriväg 10 422 43 Hisings Backa

Tillbaka till toppen