Din Bil Sverige AB Volkswagen Kista

Mekaniker Transportbilar

 

Är bilar din stora passion och strävar efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann samt sporras av att jobba med duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en ljus, modern och välutrustad märkesverkstad med hög nivå kring säkerheten i arbetsmiljön.


Tjänstebeskrivning

Inom Volkswagen vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så de alltid är femstjärnigt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen Transportbilar. Dessa bilar är en lättare typ av transportbilar och är inte att jämföra med reguljära lastbilar.

 

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker / tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datavana, vilket vi värdesätter högt. Därtill har du minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

 

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast 16 maj.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-100-16 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Lisa Söderqvist på telefonnummer 070-086 52 06 eller via mail: lisa.soderqvist@volkswagenstockholm.se.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-16
Kontaktpersoner:
Lisa Söderqvist
tfn: +46 850333121
mob: +46 70-0865206

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen