Din Bil Sverige AB Volkswagen Hammarby

Receptionist

Tjänstebeskrivning

Som receptionist fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund, du har helhetsansvaret för receptionen och bidrar till att bilhallen är representativ. Du ser till att prisskyltning och annonsering är uppdaterade och har även en hel del kundkontakt med våra verkstadskunder. Tjänsten inbegriper bl.a. kassahantering, administration, inkommande post och telefonsamtal, tillbehörsshopen, kundlounge och konferensrum. Du är den naturliga länken mellan försäljning och verkstad. Jobbet innebär mycket ansvar och du ser till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att hantera deras önskemål.

 

I arbetet ingår även ansvar för verkstadslånebilar samt att vid behov stötta försäljningsavdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar, boka kund för billeverans och hjälpa till vid leveranstillfället. Dessutom kommer du att hjälpa till med kundbearbetning, medverka vid kundaktiviteter och events på anläggningen vilket ibland sker på kvällstid. Du kommer även stötta vår servicemarknadsavdelning med vissa administrativa arbetsuppgifter samt viss marknadsföring i social media.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med kundbemötande, gärna inom reception eller motsvarande. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet samt i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Du har god telefonvana samt innehar minst B-körkort.

 

Har du självständigt organiserat och ordnat aktiviteter/events tidigare ser vi det som meriterande. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt.

 

Personliga egenskaper

Du är en flexibel person som har hög servicekänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och att få kunder att känna sig uppmärksammade. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. För att passa för tjänsten så bör du vara positiv, initiativrik, självgående och tycka om att verka i ett team. Du besitter förmågan att hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Du bör även vara van att koordinera och trivs som spindeln i nätet.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 10 maj 2018. Eftersom vi genomför processen löpande så ber vi dig registrera din ansökan så fort som möjligt.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via adressen ovan där du väljer ”INTERNANSÖKAN” och uppger referensnummer STVW18-096-14 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niklas Eldh via mailadress: niklas.eldh@vwstockholm.se  eller på telefonnummer: 08-50333223

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Kontaktpersoner:
Niklas Eldh
tfn: +46 0850333223
mob: +46 70-0864565

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen