Volkswagen Hammarby

Servicerådgivare

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare hos oss så har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg.  Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet som servicerådgivare eller motsvarande befattning. Du har bra förståelse för verkstadens processer och du har erfarenhet av att skapa arbetsorder samt skriva protokoll. Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter. Ytterligare krav för tjänsten är att du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska såväl i tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i ett eller flera av systemen Automaster, Cabas, Diss, Elsa och Saga 2.

Personliga egenskaper

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 maj.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-097-18 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta Kostas Georgiadis på telefon: 08-503 334 24 eller via e-post: Georgiadis.Konstantinos@dinbil.se.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Kostas Georgiadis
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen