Din Bil Sverige AB

Kvalitetssamordnare

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service och säkerställa kvalitét i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker!

 

Tjänstebeskrivning:

Då nuvarande person på denna tjänst gått vidare inom bolaget söker vi en efterträdare som kan stärka upp vårt team i Malmö. I rollen kommer du vara en viktig del av vår kvalitéts- och miljögrupp. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kvartalsavstämningar/årsavstämningar, genomgång av mystery shopper och lis-tester, hantera CEM (customer experience management), hemsidans ”tyck till om oss”, leverantörsutvärdering och göra internrevisioner. Du kommer även att uppdatera utbildningsplanen och handboken samt ha ansvar för intranätet.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg och vi använder oss bland annat av Office-paketet, Automaster samt Palette.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en serviceinriktad och god administratör. Du är en person som kan hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. En förutsättning för tjänsten är således att du är strukturerad och effektiv. Du bör ha erfarenhet av liknande tjänst alt utbildning inom kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ISO 9001;2015. Tjänsten kräver goda Excel kunskaper. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du kan påbörja din anställning snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 

Ansökan: 

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 30 april.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer SYD18-34i rutan för "personligt brev".

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontaktpersoner:
Dick Lundgren
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen