Audi

Företagssäljare

Vill du vara del av ett team duktiga och drivna säljare? Är du en självklar ambassadör för varumärket Audi? I så fall tror vi att du kommer att trivas hos oss. Missa inte chansen att söka ett utvecklande och roligt arbete!

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta som uppsökande företagssäljare med proaktiv besöksbokning, analytisk urvals segmentering, marknadsföring via sociala medier (Linkdin mm) samt kundevent. I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder med en blandad bilpark där målsättningen är att skapa långsiktiga affärsrelationer och nya företagskunder till Audi Göteborg.

Du ansvarar tillsammans med vår Key account manager för hela processen från urval, mötesbokning och det första mötet med kund till avslutad affär. Till din hjälp och i din verktygslåda har du förutom ett team av andra duktiga säljare även Audis breda produktportfölj.


Du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål så är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag.

Du rapporterar löpande dina besök till vår försäljningschef  och får hela tiden stöd i vardagen för att gemensamt hitta nycklarna för att lyckas med affären.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och körkort är ett krav. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. God data och IT kunskap är vidare ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av marknadsföring inom digitala och sociala medier.

 
Personliga egenskaper

  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • För att lyckas i din roll är eget ansvar och struktur något du känner igen dig i.
  • Du är analytisk och ser möjligheter med de utmaningar som kunderna ställs inför.
  • Din attityd och vilja är något som Audi Göteborg värdesätter enormt mycket.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Vi ser också att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Audi Göteborg värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansöknigsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 20 maj. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta peter.lofstrom@audigoteborg.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen