Din Bil Göteborg

Personbilssäljare begagnade bilar

Till flera av våra verksamheter söker vi duktiga personbilssäljare begagnade bilar.

Vi söker dig som är resultatorienterad och tycker om  att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Är du rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken.

Tjänstebeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt med att skapa relationer, men du kommer också att arbeta målfokuserat med att driva försäljningsprocessen fram till avslut. Tjänsten innefattar försäljning av begagnade personbilar där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar samt följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen samt ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med vårt sätt att lösa deras behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning samt minst ett års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning och/eller försäljning inom annan bransch där du arbetat med relationsskapande försäljningsarbete. Vi vill att du har goda kunskaper i Office-paketet, samt att du uttrycker dig flytande på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du flexibel och att du självständigt kan strukturera och organisera det dagliga arbetet. Du har en stark känsla för affärer, har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett företag i ständig förändring. Det är också viktigt i denna tjänst att du har god förmåga att arbeta och verka i team liksom förmågan att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer.  I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Stämmer detta in på dig är du välkommen med din ansökan senast 20 maj.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta therese.fridstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Therese Fridström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen