Din Bil Göteborg

Personbilssäljare nya bilar

Till flera av våra verksamheter söker vi nu duktiga personbilssäljare.

Vi söker dig som är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Är du rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera några av världens starkaste varumärken.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya personbilar. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privata samt företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra affärsprocessen med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de är nöjda med vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter och tillval. Säljteamet hjälps gemensamt åt att sköta bilhallen samt att annonsera bilar på nätet.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Du bör ha minst 1 års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning och/eller försäljning inom annan bransch där du arbetat med relationsskapande försäljningsarbete. Det är meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljning. Du har dokumenterat goda resultat i dina tidigare säljroller och är nu redo att ta nästa steg i din karriär. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt i svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, positiv och har en stark känsla för affärer. Du har förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt dagliga arbete. Vidare har du ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig förändring. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Vi ser att du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och på att skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Det är också viktigt i denna tjänst att du har god förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 20 maj. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta therese.fridstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Therese Fridström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen