Din Bil Sverige AB Audi Malmö

Hallvärd/testare

Hallvärd/testare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten är uppdelad i två områden; att agera hallvärd och biltestare. Som hallvärd  kommer du att vara företagets ansikte utåt mot kund, ha helhetsansvaret för servicedisken samt se till att bilhallen är representativ. I rollen som testare hanterar du inkommande nya och begagnade bilar där du testar, besiktigar, registrerar och utvärderar bilarna samt ansvarar för prissättning av skador, leveranskontroll, garantireklamationer och kontrollbesiktningar. Du kommer även att iordningsställa sålda bilar vilket innebär bokning av order både till intern- och extern verkstad.
Vissa reparationsuppgifter och däckbyten förekommer också. Även administration och hantering av fakturor kommer att vara en del av denna tjänst.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll bör du ha tekniskt kunnande om bilar som du fått från fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande tjänst.  Du bör vara serviceminden och ha lätt för att arbeta med dator och inneha goda kunskaper i bl.a. MS-Officepaketet. Du har minst B-körkort.  

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, väldigt servicemedveten och förstår vikten av goda kundrelationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta med ditt team.  En förutsättning för att trivas i rollen är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 30 april.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer SYDAU18-31-76 i rutan för "personligt brev".

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontaktpersoner:
Joakim Nilsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen