Din Bil Göteborg

Reservdelspersonal

Vi söker just nu efter 2 duktiga reservdelsmän/kvinnor varav 1 med extra kunskap och erfarenhet av däckhantering.

Tjänstebeskrivning

Som reservdelsman/kvinna kommer du att arbeta med att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. I en av tjänsterna kommer också en stor del av rollen bestå i att arbeta med vår däckverksamhet.

I tjänsten ingår vidare att demonstrera och sälja tillbehör, däck, delar m.m. till våra kunder, både via telefon samt vid personliga möten. Du kommer även att vara behjälplig gentemot våra säljare kring merförsäljning av tillbehör och reservdelar. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från bilbranschen. Har du kunskap och erfarenhet av att arbeta med däck är det mycket meriterande. I övrigt bör du ha ett brinnande intresse för bilar samt ha viss teknisk kompetens, för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker, säljare samt hjälpa våra kunder. Vi värdesätter att du har säljinriktade egenskaper och tycker om att ge service till kunder. Har du erfarenhet från ett serviceyrke är det ett plus.

Du bör behärska svenska och engelska, i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. 

Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och gillar kundkontakt och försäljning. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, självgående, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständig fokus på hög kvalité.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa nöjda kunder. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 20 maj. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta therese.fridstrom@dinbil.se 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Therese Fridström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen