Din Bil Göteborg

Billackerare

Vi söker nu efter 4 stycken Billackerare.

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss! Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb samt chansen att representera några av världens starkaste varumärken.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team av duktiga billackerare vars målsättning är att alltid tillgodose kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av spackling, maskering, grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar. Du kommer även utföra lackeringsjobb med basfärg och klarlack.

Kvalifikationer

Du som söker har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från lackyrket. Du har även för tjänsten relevant gymnasial utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat något av våra märken så som Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda, men inget krav. Datavana samt B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt. Det viktigt att du tycker om att lära dig något nytt, då våra modellprogram ständigt uppdateras.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 20 maj. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta therese.fridstrom@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Therese Fridström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen