Din Bil Sverige AB Volkswagen Helsingborg

Receptionist sökes till sommarvikariat


Gillar du att möta nya människor och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av ett varierat arbete? Då kan det vara just dig vi söker! Som receptionist får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.
 
  

Tjänstebeskrivning
Som receptionist hos oss så ansvarar du för receptionen samt ser till att försäljningshallen är representativ. Tjänsten inbegriper bl.a. administration, hantera inkommande post och samtal samt sköta kundlounge och konferensrum. I arbetet ingår även att stötta vår försäljningsavdelning med provkörningar, demonstration av bilar samt boka kunder för leverans. Det ingår också att supporta försäljningsledningen med förkontering av fakturor, beställa kontorsmaterial samt viss del av bokföringsarbete. Jobbet är fritt men innebär mycket frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad  erfarenhet av att ha arbetat med kundbemötande, gärna inom reception eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Du har god telefonvana samt innehar minst B-körkort.

 

 

Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten så bör du förstå innebörden av god service, ha teamkänsla samt vara positiv, flexibel och självgående. Vi förutsätter att du är initiativrik, strukturerad, effektiv och kan hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Du bör även vara van att koordinera och trivs som spindeln i nätet.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan
Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig från juni-augusti.
Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan via vår hemsida: https://dinbil.se senast den 29 april.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-29
Tillträde:
2018-06-01
Kontaktpersoner:
Anders Ellers
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen