Volkswagen Bromma

Reservdelsman/Reservdelskvinna, reservdelar/telefonorder

Tjänstebeskrivning
Huvuduppgifter för tjänsten är att ta emot kunder per telefon och mail och hjälpa dem lösa sina behov. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med sju andra duktiga reservdelsmän som besvarar frågor som gäller reservdelar och tillbehör för hela Stockholmsområdet både vad det avser fria verkstäder och privatpersoner.

Tjänsten innebär även ett stort ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras.

Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av att arbeta med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.

Du har goda datakunskaper, gärna inom Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster, Elsa och Etka.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt. Viktigt är dessutom att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i tjänsten, liksom förmåga att självständigt organisera och planera det dagliga arbetet. Du har dessutom en grundläggande affärsmässighet och förstår värdet av att tänka i begrepp som kvalitet, kostnader och intäkter.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa femstjärnigt nöjda kunder.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 24 april 2018.

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-086-17 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta Torbjörn Lodén på telefon: 08 – 503 333 01 eller via e-post: torbjorn.loden@vwstockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-24
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Torbjörn Lodén
tfn: +46 8503 333 01
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Tillbaka till toppen