Din Bil Sverige AB Volkswagen Kista

Säljare nya personbilar

Är du resultatorienterad och vill jobba med att skapa långsiktiga relationer med fokus på kundnöjdhet? Missa i sådana fall inte möjligheten till ett utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ska arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt till avslut. Tjänsten innefattar nybilsförsäljning där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp med stort fokus på kundnöjdhet. I tjänsten ingår helgarbete varannan helg.

 

Din inriktning kommer i första hand inrikta sig mot konsumentförsäljning men även mot mindre företag.

 

Kvalifikationer

Du som söker har minst 3 års erfarenhet från försäljning av nya personbilar samt har kunskaper i säljstödssystemet SAMS. Meriterande är om du har produktkännedom om våra bilar.

 

Du är van vid att bemöta
kunder samt har erfarenhet av självständig kundbearbetning. Det är även ett krav för tjänsten att du har goda kunskaper i Office-paketet samt i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift. B-körkort är också ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du social, engagerad och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta i team. Du bör även ha lätt för att ta till dig ny information och har ett strukturerat arbetssätt. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/jobb senast den 30 april.

 

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-084-16 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Richard Forslund på telefonnummer: 070-089 29 01 eller via e-post: richard.forslund@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontaktpersoner:
Richard Forslund
tfn: +46 850333782
mob: +46 70-0892901

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Tillbaka till toppen