Din Bil Sverige AB Volkswagen Täby

Transportbilssäljare

Volkswagen Stockholm, Täby

 

Söker en

 

Transportbilssäljare

 

Är du resultatorienterad och vill jobba med att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder? Missa i sådana fall inte möjligheten till ett utvecklande jobb samt chansen att representera ett Sveriges marknadsledande transportbilsvarumärke!

 

Tjänstebeskrivning

Som transportbilssäljare hos Volkswagen Täby blir ditt huvudansvar att tillsammans med övriga i gruppen att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ska arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär försäljning av nya transportbilar där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir nöjda samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

 

Kvalifikationer

Du är van vid att bemöta kunder och har minst ett par års dokumenterad erfarenhet av transportbilsförsäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera hela säljprocessen självständigt, däribland försäljning, inbyten, projektering av påbyggnationer, och inte minst leveranser. Du är väl orienterad med transportbilars unika regler beträffande lastvikter, momsregler och karosserikoder. Du behöver ha goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav, och ytterligare körkortsbehörigheter ses som ett plus.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring samt har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan administrativt prioritera samt ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser också att du har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss/Lediga tjänster, senast 30 april.

 

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STSE18-080-15 i rutan för "personligt brev".

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Peter Norrman på telefonnummer: 070-1651865 eller via e-post: peter.norrman@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontaktpersoner:
Peter Norrman
mob: +46 70-1651865

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Tillbaka till toppen