Audi Göteborg

2 Servicerådgivare

Om tjänsten

Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor. Arbetet innefattar 40 timmar per vecka med arbetstider mellan 07:00-16:00 ena veckan och 09:00-18:00 nästa vecka.

 Dina Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande. B-körkort är ett krav.

 Personliga egenskaper

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

 För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

 I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor och kunder.

 Rekrytering sker löpande.

 Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att skicka din ansökan till https://dinbil.easycruit.com/ senast 2018-04-30.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Westermark på robin.westermark@dinbil.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen