Audi Hammarby

Arbetsledare, Skadeverkstaden

Tjänstebeskrivning

Som arbetsledare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge vägledning vid tekniska frågor. Du ser till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, ledtider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar, fakturera, hantera försäkringsfrågor, reklamationer samt garantianspråk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och vi ser gärna att du har arbetet som skadereparatör, lackerare eller mekaniker. Meriterande är bakgrund från försäkringsbolag med inriktning skadehantering och utredning. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och du har god datavana då reparationsinformationen är datoriserad. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Kunskaper i Automaster, Elsa och Cabas är extra meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en person som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Kreativitet och känsla för kvalitetär andra viktiga förutsättningar för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-078-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka på mail toni.suikka@audistockholm.se.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
tfn: +46 8-50333575
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Tillbaka till toppen