SEAT Södertälje

Personbilsförsäljare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär bearbetning och försäljning av nya och begagnade Seat bilar både till konsument och till företag där du aktivt kommer att hjälpa kunden genom hela säljprocessen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av provkörningar, hantering av inbyten samt prissättning i samråd med försäljningschef. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt till avslut, där du anpassar helhetslösningar efter kundernas specifika behov. I tjänsten ingår även att leda säljaktiviteter och event. Som en naturlig del av arbetsdagen så hjälps säljteamet åt att sköta bilhallen.

Kvalifikationer

Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete, helst inom bilbranschen, där du har dokumenterat goda resultat. Har du dessutom erfarenhet av koordinerande arbete där du varit kollegornas naturliga bollplank så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på affärsförståelse och förmågan att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och kan arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och på att skapa förtroende hos dina kunder genom att alltid sätta kunden i centrum.

Du är dessutom engagerad och du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Ditt driv är starkt och du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Samtidigt tycker du om att koordinera och strukturera din omgivning och tvekar inte att ta ansvar för mer än dina primära arbetsuppgifter.   

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Lediga tjänster, senast 30 april .

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSE18-077-26 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef, Mikael Andersson på telefonnummer 08- 503 337 76.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Mikael Andersson
tfn: +46 850333776
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen