Audi Slagsta

Servicerådgivare/Planör till skadeverkstaden

Tjänstebeskrivning

Du ansvarar för planering av jobb till våra skadereparatörer och håller kontroll på flödet samt återkoppling till kunder. Du kommer också arbeta med och för att effektivisera och utveckla Skadeverkstad i form av ledtider, produktivitet och kvalitet tillsammans med Verkstadschef och verkmästare.  Arbetet innebär även att du bistår vår kundtelefon samt stöttar vid behov med in- och utlämning av kundernas bilar och med intern service till våra skadereparatörer med beställning av reservdelar. Du är agerar även som förbindelselänk mellan återförsäljare och importör avseende garantiärenden. Du kommer att jobba i ett högpresterande team där kompetens, ödmjukhet och samarbete är kännetecknande grundstenar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och goda datakunskaper eftersom reparationsinformationen är datoriserad. För att lyckas krävs att du har intresse för och tekniskt kunnande om bilar. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av skadebesiktning och några års dokumenterad erfarenhet av arbetsledande befattning inom Servicemarknad alt. en bakgrund från försäkringsbolag med inriktning skadehantering och utredning. Det är önskvärt att du har fordonsteknisk utbildning samt arbetat som skadereparatör i något år. Kunskaper i våra system: Automaster, Elsa, Cabas och Saga är ett plus.

Personliga egenskaper

Du besitter förmågan att självständigt kunna planera, organisera och prioritera arbetet. Eftersom arbetet innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara lyhörd och socialt utåtriktad. Som person är du engagerad och flexibel, även under tidspress. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är nyfiken, har lätt för att lära nytt samt har en känsla för kvalitet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-019-19  i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Ekblom på mail; fredrik.ekblom@dinbil.se.

Facklig representant Ledarna är Ove Norberg: ove.norberg@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Fredrik Ekblom
tfn: +46 (0)8-50333564
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen