Din Bil Sverige AB Audi Helsingborg

Servicetekniker

 

 

Är du en driven tekniker som vill jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en  märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara den vi söker!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.


Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består framför allt i att utföra raka servicejobb men även felsökningar och enklare reparationer på VW-personbilar. Rollen innebär viss kundkontakt.

 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete, framför allt servicearbeten. Utöver ditt tekniska kunnande så har du förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

 

En förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska och engelska i både tal och skrift, bl.a. för att kunna läsa manualer m.m. Du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper
Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Den vi söker ska ha intresse av att vidareutbilda sig då dagens komplexa bilar kräver ett stort kunnande och engagemang. Vi ser till att din kunskap ständigt uppdateras på våra bilmodeller.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 22 april.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer SYDVW18-21-77 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Dragan via e-post: Dragan.Mijajlovic@dinbil.se

 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
Tillträde:
2018-05-01
Kontaktpersoner:
Dragan Mijajlovic
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen