Volkswagen Infra

Testare/Leveransman/kvinna

Volkswagen Infracity fortsätter att utvecklas och vi behöver rekrytera en leveransman/kvinna för att kunna tillmötesgå förväntningarna framöver. Är du en person med passion för bilar och som uppskattar ett varierat och tidvis intensivt arbete? Har du dessutom viljan att vara med och bidra till en framgångsrik resa samt representera ett av världens starkaste varumärken? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär hantering av inkommande begagnade bilar där du testar, besiktigar, registrerar och utvärderar bilarna samt ansvarar för prissättning av t.ex. skador. I arbetet ingår även leveranskontroll, garantireklamationer och kontrollbesiktningar. Därtill kommer du att iordningsställa sålda bilar vilket innebär bokning av order både till intern- och extern verkstad samt administrationen av dessa order.

Kvalifikationer

För att lyckas som testare/leveransman så är det en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi förutsätter dock att du har arbetat minst ett par år inom någon form av tjänsteyrke, t.ex. biluthyrning, kundmottagning eller liknande, där du spetsat till din struktur- och koordineringsförmåga liksom din förståelse för kundservice. Det är en fördel om du är en van användare av MS Office. Ett krav för tjänsten är att du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta med ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen som testare/leveransman/kvinna är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / senast 30 april.

Eftersom vi tillämpar löpande urval så kan tjänsten komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-074-30 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor om tjänsten, kontakta Martin Stenbäck på telefonnummer 08-503 333 63 eller e-post: martin.stenback@dinbil.se.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Martin Stenbäck
tfn: +46 8-50333363
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Tillbaka till toppen