Volkswagen Täby

Garantihandläggare

Är nu noggrann, älskar siffror och förstår att fel i en decimal kan innebära förödande  konsekvenser?

 

Nu söker vi på Volkswagen i Täby en Garantihandläggare

 

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i klassen i gästnöjdhet? Då kan det vara just Dig vi söker! Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

 

Tjänstebeskrivning

 

Din primära arbetsuppgift  är att ansvara för och bedöma garantianspråk enligt Volkswagens auktorisationsbestämmelser och Din Bils rutiner. Du ansvarar för garantiinventeringen samt garantirevisionen och du fungerar som en länk mellan oss  och importörens tekniska externservice beträffande garantier och reklamationer.

 

Löpande utbildar och informerar du internt om förändringar samt följer upp produktkvaliteten. Du kommer även att vägleda samt ge teknisk support till våra tekniker och servicerådgivare.

Hos Din Bil Sverige AB får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Kvalifikationer

 

Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och teknisk vidareutbildning. Du har god förståelse för verkstaden och dess processer samt goda administrativa färdigheter.

 

Du talar svenska och engelska obehindrat, har god datavana samt goda kunskaper i Microsoft Officepaketet och systemet  Automaster. Flerårig  dokumenterad arbetslivserfarenhet som prissättare/garantihandläggare och ett B-körkort ser vi som meriterande.

 

Personliga egenskaper

 

Vi söker dig som är noggrann och känner ansvar för din roll.  Du är strukturerad och självgående i ditt arbete och förstår vikten av att göra rätt. Du tycker om att jobba i team och även vara en coachande funktion för dina kollegor.

 

Ansökan

 

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 2 april 2018.

 

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Worm-Müller Bay

08-503 334 33 eller via mail: linda.worm-mullerbay@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-02
Kontaktpersoner:
Linda Worm-Müller Bay
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen