Volkswagen Hammarby

Reservdelsman/kvinna

Tjänstebeskrivning
Huvuduppgifter för tjänsten är att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar via telefon och mail där du bland annat kommer att beställa reservdelar från generalagenten och externa leverantörer. Tjänsten innebär även ansvar för plåt där du kommer att hantera interna beställningar, samt förplanera mottagning av reservdelar. Du kommer även att behöva säkerställa god ordning på din arbetsplats.

 

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av arbete med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.

 

Du har goda datakunskaper, gärna inom Microsoft Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster, Elsa och Etka.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt. Viktigt är dessutom att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i tjänsten, liksom förmåga att självständigt organisera och planera det dagliga arbetet. Du har dessutom en grundläggande affärsmässighet och förstår värdet av att tänka i begrepp som kvalitet, kostnader och intäkter.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa femstjärnig kundnöjdhet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 2 april

 

Vid frågor kontakta Anders Melin via telefon 08 503 333 32 eller via e-post: anders.melin@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-02
Kontaktpersoner:
Anders Melin
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen