Din Bil Sverige AB Skoda Stockholm

Skoda Sätra söker en personbilssäljare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya bilar. Du kommer att ta emot kunder i bilhallen och aktivt hjälpa kunden i deras val av bil. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är administration av provkörningar, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning i samråd med säljledare.

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet och prisskyltar. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet utav bilförsäljning med goda resultat. Vidare är du van att arbeta i en roll med bemöta kunder och bygga relationer. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt att du behärskar engelska och svenska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Ansök omgående då urval sker löpande.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 mars 2018. 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STSK18-057-18 i ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Thim, via mail fredrik.thim@skodastockholm.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm, Sätra
Kontaktpersoner:
Fredrik Thim
tfn: +46 8 50333911
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen