Din Bil Sverige AB Personbilsverkstad

Volkswagen Hammarby söker en Mekaniker till personbilsverkstad

Tjänstebeskrivning

Anläggningen Hammarby Sjöstad  är Sveriges största återförsäljare för Volkswagen. Vår kvalitetspolicy är att i alla lägen uppfylla våra kunders krav och förväntningar. Under de senaste åren har vår försäljning ökat lavinartat. Nu behöver vi utöka med ytterligare en personbilsmekaniker för att bibehålla och öka kundnöjdheten.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Det arbete vi erbjuder på vår personbilsverkstad innebär att du kommer att arbeta i ett team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, service och reparationer. I tjänsten ingår även viss kundkontakt.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar, gärna med Volkswagen. Du bör även ha stor erfarenhet av både servicearbeten och felsökning. Du har minst B-körkort. 

En förutsättning för arbetet är att du har datorvana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska väl i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet. 

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/jobb  senast den 10 november.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-462-14 i rutan för personligt brev.

Vid frågor kontakta Kostas Georgiadis på telnr: 08-503 334 24 eller via e-post: Georgiadis.Konstantinos@dinbil.se.

Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm, Hammarby
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen